beter paardrijden met de ceecoach draadloos instructiesysteem duplex

VERTAALD MET GOOGLE TRANSLATE.

Ondertussen, ze zijn zeker niet onmisbaar van de toernooien in opleiding worden ze steeds meer gebruikt. Er is sprake van radio-systemen om de communicatie tussen docenten en studenten vele malen te vergemakkelijken. De CEECOACH is momenteel de beste en meest geavanceerde systeem op de markt. Het is betrouwbaarder dan de standaard draadloze systemen en heeft een moderne en uitstekend ontwerp. De bediening is eenvoudig en wat vooral belangrijk voor de stabiele, wordt deze beschermd tegen spatwater en stof. De stem en de geluidskwaliteit is uitstekend en je kunt het probleem te verhelpen op veel verschillende manieren en nauwelijks merken, omdat het apparaat weegt slechts 45 gram. Prestaties van de batterij is boven het gemiddelde, dus je kan communiceren met maximaal 10 uur, het opladen van de batterij tijd is een maximum van vier uur. Het geheel wordt bekroond met een bereik van maximaal 500 meter, zodat u kunt werken met de CEECOACH bijna overal, zelfs op een terrein plein.

Samen met mijn trainer een keer heb ik geprobeerd om CEECOACH tijdens de Spring Training met Cassia. De behandeling is echt heel makkelijk en we waren in staat om aan te passen zonder problemen zowel onze apparaten, snel toe te wijzen aan de moderator en de deelnemers en waren ook in staat om meteen te beginnen.

De training zelf is een stuk meer ontspannen, als men begrijpt alles wat de coach zegt één en kan dus sneller en beter reageren. Net toen we trainen buiten op de jumping Natuurlijk, een vaak hoort heel moeilijk, wat er nodig is van één of wat te verbeteren en kan daarom alleen reageren vaag, want je moet nadenken over het grootste deel. Het was erg leuk om een ​​rustige stem te hebben in het oor en ook mijn trainer het was erg leuk om niet te schreeuwen over het plein. Bij het trainen per se, ik kon concentreren op mijn rijden omdat ik elk woord hebben duidelijk begrepen en dus niet eerst had om na te denken over wat ik heb gezegd, maar was in staat om het recht te zetten.

De CEECOACH heeft meer dan van overtuigd, en ik ben blij om te blijven me werk in alle opzichten met hem. Na een training, kan ik me niet voorstellen, zonder dat hem tot het onderwijs, want het opent een hele nieuwe mogelijkheden. Ik vond vooral dat mijn trainer ook kon me horen zeggen dat we in staat waren om te praten en te delen, zodat we ook praten over problemen die zich in de loop van de eenheid.

Direct na mijn Spring Training had mijn zus Dressage Training - verdere omhaal we besloten dat ze nu ook moeten rijden met de CEECOACH. Ze was zeer aangenaam verrast en had een veel lichtere training, omdat ook zij konden elk woord begrijpen perfect, zelfs als ze was aan de andere kant van het plein.

Noch mijn zus, noch met mij de CEECOACH tijdens de training heeft gleed, de verbinding stabiel en zeer goede geluidskwaliteit deden wat ze beloofd had. De CEECOACH is daarom een ​​geweldige gadget, die zowel de studenten, alsook rij-instructrice enthousiast ongegrond.