CEECOACH bluetooth instruction set with talk-back function


CEECOACH - het ideale trainingssysteem

Ongeacht netwerken, wifi- of radiokanalen kunnen 2 tot 6 personen met elkaar communiceren met behulp van de nieuwste Bluetooth®-technologie. Het bereik is 500 meter* en de groep staat "alleen" op de lijn - andere coaches met ruiters hebben niet dezelfde frequentie en kunnen dus niet interfereren met de training.

Kan worden gebruikt voor allerlei soorten activiteiten waarbij je verbinding wilt kunnen houden op een eenvoudige en efficiënte manier, zoals voor het lesgeven op de rijbaan, voor coaching tijdens de warmup voor een wedstrijd , voor shows en clinics en natuurlijk ook voor andere sporten.

CEECOACH - verbindt

Zowel de trainer als elke ruiter heeft een CEECOACH-eenheid en een oortje met een microfoon erop om tweerichtingscommunicatie tot stand te brengen. Alleen de trainer en de individuele ruiter kunnen met elkaar communiceren, niet de ruiters onderling. Er is echter de mogelijkheid dat de andere ruiters indien gewenst kunnen meeluisteren.

Als de coach al een CEECOACH-systeem heeft, kun je als ruiter één set kopen. Wil je een compleet "starters" trainersysteem, dat wil zeggen twee eenheden, dan kies je een CEECOACH-duo. Als je een volledig draadloos systeem wilt, kun je kiezen voor CEECOACH 2, waar communicatie plaatsvindt met een Bluetooth-headset.

De knoppen op de CEECOACH-units zijn gemakkelijk te bedienen - zelfs wanneer je handschoenen draagt - en zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn zonder naar het apparaat te hoeven kijken tijdens het gebruik.

Als je buiten traint, kunnen de microfoons enigszins last hebben van de wind. Het wordt daarom aanbevolen om een ​​WindBlocker te kopen om de storing te verminderen - een slimme kleinigheid die je om de microfoon kunt plaatsen en zo het windgeruis kunt blokkeren.

CEECOACH:

Uitstekende stem- en geluidskwaliteit, zelfs over lange afstanden en bij slecht weer. De coach spaart zijn stem en wordt minder gestoord door andere ruiters of coaches op het veld.

Betrouwbaar en veilig: storingsvrije Bluetooth®-verbinding over een afstand van maximaal 500 meter, onafhankelijk van smartphone of mobiel netwerk.

Eenvoudige bediening: met slechts drie knoppen kunnen alle functies worden bediend - zelfs zonder naar het apparaat te kijken.

Hoge batterijprestaties: tot 10 uur gesprekstijd en tot 3 dagen standby-tijd


ceecoach instruction set with talk-back function

CEECOACH instruction, the communication system where no network is needed!

The CEECOACH communication system is based on Bluetooth technology, which allows for a non-interceptible, stable connection. Depending on the needs, two to six users work with the system. A CEECOACH set consists of a main unit and secondary units.

• Group Communications to 6 people.
• Stable and safe. Works with Bluetooth technology.
• Highly reliable.
• Perfect voice and audio quality.
• Full duplex. So there can be spoken through one another.
• Range: up to 500 meters *.
• Easy to use.
• Dust and splash-proof
• High battery capacity.
• Talk time up to 10 hours *

* Depending on the circumstances

This set contains:
2 black CEECOACH devices including clip
2 Premium Headsets
2 USB Charging Cable
1 220V USB charger
1 usermanual

!

ceecoach instruction set with talk-back function including storage case

Store your ceecoach bluetooth instruction system safely in the equiteacher sturdy storage case.
Space for your ceecoach system and all the accessories that are to be required.
The ceecoach equestrian Bluetooth wireless instruction system complete with sturdy equiteacher storage case.
The ceecoach instruction system is one of the few instruction sets which can be communicated back and again, this also can be put on and off. Super convenient for clinics because there may be as many as six students connected to one sender (instructor). Even with a large group, there can be a private connection and then the other children are temporarily closed, this is one button press is restored so that everyone is listening again.

!

ceecoach unit

losse unit om het ceecoach systeem uit te breiden tot maximaal 6 units.

Het CEECOACH communicatie systeem is gebaseerd op Bluetooth® -technologie, die zorgt voor een niet afluisterbare, stabiele verbinding. Afhankelijk van de behoeften kunnen twee tot zes gebruikers met het systeem werken. Dit is een extra CEECOACH secundaire unit. 

• Groepcommunicatie tot 6 personen. 
• Stabiel en veilig. Werkt met Bluetooth® technologie.
• Zeer betrouwbaar.
• Perfecte spraak en audio kwaliteit.
• Full duplex. Dus er kan door elkaar heen gesproken worden.
• Bereik : 500 meter.
• Makkelijk in gebruik.
• Stof en spat waterdicht
• Hoge batterijcapaciteit.

tot 1 september introductiekorting
!

ceecoach case

Store your ceecoach safe and tidy in the equiteacher abs plastic storage case.
Space for 4 units with all accessories included .
Delivery time:1-2 werkdagen
Add to cart
!